Uudisrakennus paritalokotiKohde on hyvin moderni myös julksivultaan joten samaa linjaa toteutettiin sisätiloissa. Avoimeen keittiö/olohuonetilaan valittiin väreiksi harmaa ja valkoinen. Keittiön kaapistot ovat kiiltävää valkoista ja alakaapistot tumman harmaat. Työtasoksi valittiin kiiltävä valkoinen ja välitilalaataksi valkoinen fasettihiottu laatta joka asennettiin tiilikuvioinnilla. Olohuoneen yhdelle seinälle asennettiin näyttäväkuvioinen tapetti.


Eteistilan lattia laatoitettiin valkoisella isolla laatalla ja eteiskaapisto on huonetilan korkuinen peiliovellinen. Portaisiin valittiin teräskaiteet ja porrasaskelmiin asennettiin led-valaistus. Pesuhuone ja samassa tilassa oleva kodinhoitohuone laatoitettiin tummanharmaalla laatalla. Kontrastiksi valkoiset kodinhoitohuoneen kaapistot. Suihkuseinä rakennettiin paikanpäällä jolloin siihen saatiin laskutilaa esim. shamppoo pulloille. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä tervaleppää, kiukaana lauteisiin upotettu pilarikiuas ja kiukaan taakse laitettiin ilmettä tuomaan tummanharmaa kivilaatta. Saunan katossa on kuituvalaistus.


Yläkerran kylpyhuone toteutettiin mustavalkoisena ja kalusteeksi kaksoisallas helpottamaan arjen aamutoimia. Pienenä plinginä katossa kostean tilan kristallivalaisin.


Makuuhuoneet saivat sävyä niin maalista kuin tapetistakin ja kahdessa makuuhuoneessa tilavat peililiukuovi kaapistot, yhdessä tilava vaatehuone.