Keskusta kaksio arvokiinteistössäAsunto oli alkuperäiskuntoinen, tilava kaksio 1940-luvulla rakennetussa arvokiinteistössä. Asuntoon toi oman haasteensa kaareva seinä. Keittiö siirrettiin tuohon kaarevan seinän tilaan ja seinästä otettiin esiin osittain vanha tiili. Kaapistoiksi valittiin tumma harmaa ja työtasoksi betonikuvioinen laminaatti. Laminaattityötasoon upotettiin led-spotteja valaisemaan tuota seinää. Eteistilaan asennettiin suuri liukuovikaapisto jossa sama pintamateriaali kuin keittiön kaapistoissa, eteisestä kulku suoraan keittiöön. Sekä keittiön että eteisen lattiaan asennettiin suuri harmaa kiiltäväpintainen laatta, muualla asunnossa tumma laminaatti.


Olohuone oli suuri joten keittiössä ei tarvittu tilaa ruokapöydälle vaan se saatiin osaksi olohuonetta. Olohuoneen seinät osittain maalattiin ja yhdelle seinälle asennettiin näyttäväkuvioinen tapetti.


Makuuhuoneen seinät saivat osittain sävynsä mudan värisestä maalista ja yhdelle seinälle asennettiin rauhallinen raitatapetti. Alkuperäiset kaksoisovet hiottiin ja maalattiin uudelleen.


Kylpyhuoneesta poistettiin amme ja hyväkuntoiset laatat pestiin hyvin sekä tehtiin raitaa mustasta laatasta. Tilaan asennettiin uudet kalusteet sekä suihkuseinä.